A Mesterkurzus™még ennyi ideig ingyenesen elérhető:

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Coach Marketing Mesterkurzus
Hogyan építsd ki a szakértői birodalmad üzleti vagy life coachként, válj azzá a tekintéllyé, aki először az ügyfelek eszébe jut, és szerezz rengeteg ügyfelet online
Még akkor is, ha most még azt gondolod, nincs elég tapasztalatod hozzá!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

A következő előadás hamarosan kezdődik.

Ingyenes Coach Marketing Mesterkurzus
Hogyan építsd ki a szakértői birodalmad üzleti vagy life coachként, válj azzá a tekintéllyé, aki először az ügyfelek eszébe jut, és szerezz rengeteg ügyfelet online
Még akkor is, ha most még azt gondolod, nincs elég tapasztalatod hozzá!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

  A Mesterkurzus™ még ennyi
ideig ingyenesen
 elérhető:
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Előadó: Dr. Mózes Tamás
 Ezen a Mesterkurzuson a következőkre derül fény: 
Titok #1
Miképpen vonzz be csúcsminőségű érdeklődőket (leadeket), válj szaktekintéllyé és  legyél te az első, aki először az ügyfelek eszébe jut, ha segítségre szorulnak. Megmutatjuk, hogy  milyen tartalmakat hozz létre és azokat hogyan tálald, hogy még az is felkapja a fejét, aki soha nem hallott rólad.
Titok  #2
Hogyan konvertáld igazi ügyféllé az érdeklődőket, és hogyan építsd a kommunikációdat az erősségeidre, hogy ezáltal magabiztosnak és energikusnak érezd magad a saját térfeleden.
Titok #3
Hogyan függetlenítsd magad az időtől, és tedd  a coachingra, tanácsadásra vagy szolgáltatásra épülő vállalkozásod  még inkább rendszerezetté és automatizálttá, hogy anélkül tudj növekedni, hogy az még több munkával járjon. 
Titok #4
Az első számú dolog, amellyel coach-ok, tanácsadók és trénerek az idejük legnagyobb részét elfecsérlik, és ami megöli a bizniszüket. (Igen még a LEGNAGYSZERŰBB coachok is beleesnek ebbe a hibába.)
A Mesterkurzust terveink szerint nem rögzítjük. Időben foglald le a helyed,  hogy ne szalaszd el a coaching  birodalmad kiépítésével kapcsolatos bennfentes infokat!
Előadó:
 Dr. Mózes Tamás
Tamás a Success Lab alapítója és tulajdonosa, a WOW School Coaching® Program megalkotója és vezető trénere, a Gyorsítósáv a milliókhoz című könyv kiadója. Az elmúlt évek folyamán a legkiválóbb ügyfelekkel sikerült itthon és külföldön is együtt dolgoznia 8 számjegyű coaching vagy tréning projekteken.

“A munkám során mindig lenyűgözött azoknak a szakértőknek a tudása, akik az életünk vagy a vállalkozásunk legkomolyabb kihívásaira szállítanak megoldást. Legyen szó üzleti, life vagy wellness coachról, tanácsadóról, személyi edzőről vagy párkapcsolati terapeutáról a kihívás hasonló: 

Tudod hogy a világnak szüksége van arra, amit te ajánlasz! Tudod, hogy meg tudod változtatni az emberek életét a szakértelmeddel. Nem ez a probléma. A probléma valójában az, hogy szeretnél több ügyfelet bevonzani akik készek fizetni a szolgáltatásaidért, de ugyanúgy szeretnél mindenkire is figyelni. Ez a hagyományos üzleti modelleddel nem fog menni.” 

Pontosan ezért állítottam össze ezt a tréninget, és ha ismerős a helyzet, akkor gyere, csatlakozz hozzánk a mesterkurzusomon!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Copyright @ 2024 - All Rights Reserved
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc., Coaching Amazing & Success Lab provide educational and informational resources that are intended to help users of this website succeed in their business and otherwise. Please understand my results are not typical, the average person who buys any marketing information gets little to no results. You recognize that your ultimate success or failure will be the result of your own efforts, your particular situation, and innumerable other circumstances beyond the control and/or knowledge of Coaching Amazing & Success Lab. All business entails risk as well as massive and consistent effort and action. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance.
Copyright @ 2024 - All Rights Reserved